2011. február 9., szerda

2.0

My sword cuts through clothes and skin
Like a hot knife cuts through snow
I smile as the bastard screams
when I twist my sword

Aki kitalálja mely számból származnak eme gyönyörú lírai sorok az kap egy tábla csokit.Vagy nem,de azért büszke lehet magára. Mindenestre ezen sorok nagyban meghatározzák a mai hangulatomat meg úgy alle sokat el is mondhatnának rólam de mivel csak egy svéd,melodikus,viking halálmetál banda számának sorai ezért nem esek túlzásokba és csak annyit mondok hogy szimplán cool.Az hogy miért van olyan hangulatom hogy "levágnék"(szigorúan ott az idézőjel)minden góst akivel játszanom kéne az igen egyszerű:ma ismét összecsapok a team european championship(angolul is tudok,bezony) keretein belül egy olyan taggal aki ellen a mérlegem nem jó,ellenben rossz. 2-0 so far először Finnországban az EB-n majd kb. 1 hete az interneten sikerült megmocskolnia.A Magyarország-Franciaország "rangadó" utolsó felvonása lesz a mi kis küzdelmünk bár nyerni már tud a magyar csapat de azért egy döntetlent még kitudunk hozni ha most nyerek.Az hogy francia önmagában nem probléma(bár én valamiért nem komázom annyira a franciákat)az már ellenben igen hogy 5 danos.
Egy kis help:a goban is mint sok küzdősportban pl. karate,judo stb. vannak fokozatok. A goban 30 kyu-ról indul az ember..áldott tudatlanság...és onnan halad egészen 1kyu-ig ahol is megfordul a történet és nem lefelé kezd haladni az ember hanem kezd felkapaszkodni 1 dantól egészen 7-8 amatőr danig aztán jönnek a profik de róluk nem beszélek mert tudjuk hogy ők ufók szóval ők más kategóriába tartoznak.A dan olyan mint a küzdősportokban a fekete öv,szóval ha danos vagy akkor elmondhatod hogy jani vagy bár kicsit furcsán hangozna hogy fekete öves gós vagyok..vigyázz!!Az agyam egy halálos fegyver.Mindesetre én 4dannal büszkélkedhetek.(eddig)

Tehát hivatalosan az ellen erősebb de játékerőben azért egál a történet csak hát a tudat hogy eddig kétszer meg lettem toszva azért rányomja a bélyeget az ember hozzáállására attól függeltenül is hogy legutoljára rommá volt verve csak kicsit birka voltam a végén meg az egér is ellenem volt.De azért korrekt volt a srác felajánlotta hogy akkor na játszuk le újra és én 1 hetes vacilálás..vagyis inkább lustaság után rábólintottam,hátha ma másképp alakulnak az események.
Amúgy érdekes módon ez az emberke akaratán és tudtán kívűl megtanított nekem egy nagyon fontos dolgot a góval kapcsolatban.Azt hogy senkit sem szabad túlzottan tisztelni csak azért mert nálad erősebb.Ha túl sok tiszteletet és alázatot mutatsz egy erősebb ellenféllel szemben akkor nem tudsz úgy játszani ahogy szeretnél nem tudod megmutatni azt hogy mire is vagy képes. Nem mered magad kipróbálni mert úgy érzed hogyha nem a legjobbat léped azzal "megsérted" ami nyilván balfaszság és gyakorlatilag már az elején elkönyveled magadban hogy esélyed sincs. Én legalábbis nagyon sokáig így voltam ezzel és talán először ez ellen a tag ellen sikerült elhesegetnem magamtól ezt a tévhitet és úgy játszanom mintha csak egy teljesen random emberrel játszanék és nem valakivel aki országa egyik legjobbja,hűű most mi lesz(PONT)

Zárásnak ismét csak nagyon aranyos és kedves sorokkal búcsúznék:

Blood gushes from the wound
The cut is wide and deep
Right before I turn around
He falls to his knees

Ma show no mercy lesz!!(csak aztán nehogy a részemről legyen "sírás" a vége)

u.i:Köszönet a végtelen kedveséggel megáldott hölgynek aki támogat azzal hogy nála játszhatok a neten pedig meg se érdemlem.(talán épp most olvassa..hm)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése